Adopta un nou stile de viata cu tigara electronica

Fumatorii au nevoie cu adevarat de o schimbare importanta in stilul de viata. Ei isi expun propria sanatate, cat si sanatatea altora, la pericole mortale. Pe langa fumatul pasiv, exista si poluarea ea fiind o problema majora si ingrijoratoare.

Prin fumatul pasiv, fumatorii i expun pe cei din jur la aceleasi pericole la care se expun si ei. Deasemenea prejudiciaza mediul inconjurator prin diferite forme de poloare precum: fumul, mustiucurile, chistoace, brichete si pachete goale de tigari. Co2-ul este principalul gaz cu efect de sera. Cantitatile crescute de co2, sau orice alt gaz cu efect de sera in atmosfera intensifica in mod semnificativ incalzirea globala.

O schimbarea majora din viata fumatorilor o poate reprezenta renuntatul la fumat.Cu ajutorul tigarilor electronice poti renunta la fumat, efectul fiind extraordinar pentru tine, cei din jurul tau cat si pentru planeta. Prin renuntarea la fumat, dispar pericolele la care se expun fumatorii,  si totodata dispare si poluarea. Odata ce ai renuntatul la fumat, riscul de a suferi un accident vascular cerebral sau un un atac de cord, scad semnificativ.

Daca utilizezi o tigara electronica dispar foarte multe dintre riscurile pe care le ofera tigara din tutun. Vaporii de e-tigara nu contin co2 sau alte substante nocive. Deasemenea, vaporii de tigara electronica au un miros placut, diferit de mirosul neplacut al fumului de tigara. Lichid pentru tigara electronica are in componenta propilen glicol , glicerina vegetala, nicotina (in functie de tipul de e-lichid) si arome.

Pentru a reusi sa renunti la fumat ai nevoie de un kit tigara electronica pentru incepatori. O asfel de tigara electronica pentru incepatori contine tot ceea ce este nevoie pentru trecerea de la tigarile obisnuite la tigarile electronice.